buro bost header
buro bost homepage
buro bost algemene voorwaarden
buro bost ook dit is kara
klanten & links
buro bost bedrijfsanalyse
buro bost boekhouding & belasting
Klanten & Links 1


buro bost werkt met klanten in zeer diverse branches en bedrijfstakken van kapperszaak, grafisch ontwerper, kledingzaak tot thuiszorg en
conceptbedenker.

Daarnaast werk buro bost ook voor stichtingen en particulieren.

Hier enkele klanten, klik op de naam om te lezen hoe zij de samenwerking met buro bost ervaren.

spacer time2be
coaching • counselling • wellness


Net als Kara ben ik vorig jaar mijn eigen bedrijfje gestart. Na een aantal info-avonden en speurwerk op internet schrok ik wel  van alle zaken die op je afkomen, KvK, belasting, boekhouding etc. . Ik had er geen kaas van gegeten en hield me liever bezig met dat waar ik goed in ben. Vooral op belasting en boekhouding liep ik vast.

Het onpersoonlijke gesprek bij een groot accountantskantoor viel bij mij niet in goede aarde. Ik kon mij niet onttrekken aan een gevoel van “oninteressant project “  en misschien klopte dat gevoel ook wel.
Ik was meer op zoek naar iemand met wie ik kon sparren. Die naar mij luisterde en naar mijn ideeën. Iemand die meedenkt en creatief is in het zoeken en vinden van oplossingen.

Via gezamenlijke vrienden hoorde ik van Kara Bost. Ook net gestart als zelfstandige. Ik belde haar gelijk op en het klikte meteen tussen ons. Ze luisterde en adviseerde en omdat we beiden net begonnen waren konden we ervaringen uitwisselen. Toen was de keus snel gemaakt.

Ik kan me nu volledig concentreren op mijn werkzaamheden. Kara regelt lopende zaken maar is voor mij ook een vertrouwenspersoon. Ze is goed in zaken helder maken zodat ik beslissingen kan nemen. Dat ervaar ik als heel prettig. Nu kan ik mij volledig concentreren op mijn bedrijf.


Ik ben counselor en ga met mensen in gesprek die vastgelopen zijn op bepaalde levensgebieden. Vastgelopen in werk, relatie e.d . Omdat wij in de huidige tijd vooral met ons hoofd bezig zijn, probeer ik juist iemand te helpen weer contact te maken met zijn/haar gevoel, met zijn /haar echte kern. Wat wil ík!

Door wandelen in de natuur of met behulp van massages kan ik mensen helpen weer te ontspannen en te leren voelen. Buiten het werk in mijn eigen praktijk, werk ik ook een aantal dagen per week bij U-center in Epen. Deze kliniek is o.a. gespecialiseerd in afhankelijkheidsproblematiek,
burn-out, angsten en depressie. Ook hier werk ik op deze manier.

Er is veel behoefte aan een soort bezinning. Waar sta ik, waar ben ik mee bezig. Door mensen een spiegel voor te houden, zien ze waar ze mee bezig zijn en kunnen dan van daaruit nieuwe wegen inslaan. Ik doe mijn werk met veel liefde.

En mede dankzij Kara kan ik mij hier ook grotendeels mee bezig houden.


Angelique den Doop
 

time2be

coaching • counselling • wellness

www.time2be.nl

buro bost baneheide 4 6351 JW Bocholtz 045 511 14 15 06 140 247 66 kara@burobost.nl KvK 14103851